12.15

Idag klev jag upp kl 10 och gick ner för att äta mat, sminka mig och klädde på mig :)
startade en tvättmaskin åt mamma oxå. men nu har jag ingenting att göra fram till 11.25 då min buss till stan går.
jag börjar 12.15 idag så skönt ^^ det kommer jag göra varje torsdag framöver nu :D
Idag kommer vi inte att ha teori i byggkundskap för hasse min mentor ska iväg någonstans med D- klassen. så vi ska vara ute i bygghallen och jobba :)
jag,melinda,sebastian,kim, och även lite Anna och filip bygger på en lekstuga :) haha, idag kommer vi att sätta upp reglar . :) menmen nu ska jag göra lite andra saker innan jag måste gå till bussen, men vi hörs och ni får ha det så bra :D // ida <3

Färgat och Klippt.

idag hade jag tid hos sarah för att klippa och färga håret, det dryga är att hon bor ute i valbo ^^, men fick sluta 30 min tidigare för att komma dit :P haha,
Så nu har jag klippt upp håret lite mer och färgat det , det blev lite mörkare än vad jag trott. men det blir nog bra till nästa tvätt :) hihi,
och som vanligt när man kommer hem till detta hus så finns det ingen mat färdig lagad så det var jag tvungen att göra när jag kom hem halv 7 :S hur kul är det då..




fast det ser ju bra ut nu när jag knäppt kort, men det har väl med ljuset att göra :D haha!
men men :D ni får ha de så bra :D Pussåkram // IDA

Försenad

Idag börja jag som varnligt halv 9 med att ha engelska :( BLÄ !
Det ända som var roligt idag var på idrotten när vi åkte skriskor ^^ jag och Anna åkte 20 varv. plus dom andra tjejerna , medans dom flesta killarna spelade match :) men det är inte så stor idé att spela med dom spelar som galingar :Dhaha !

när jag kom hem så sa pappa att vi hade fått packet att hämta ut på posten så när pappa kom hem så visade de sig att det var min FÖRSENADE FÖDELSEDAGSPRISENT ! man har fått väntat sen i Augusti, så nu äntligen fick jag den! gissa vad det var ju en Dataskärm så nu slipper jag bärbar skärmen ^^ så har kopplat in skrämen till bärbar :) mycket skönare :D

När jag sedan hade varit hemma ett tag så kom Dennis och hämta mig , först skulle vi till karlholm men blev inte så , så vi drog in till stan och åkte runt och träffa Fredde och två till och åkte runt lite. sen drog vi där i från och träffa Simon , haha, när vi hade pratat med han en stund så skulle han med och åkte lite , Dennis trodde han hoppa in i bilen men han skulle bara byta sida. så Dennis börja åka och sen satt han och fråga saker till Simon och jag bara skratta eftersom Simon stod kvar där han stod xD hahahaha! Där fick vi oss ett gott skratt :) 
Efter vi hade släppt av Simon så åkte vi hem till Dennis och kolla på andra avenyn !! ( GÅR INTE ATT MISSA!! )

Kom nyss hem typ. Så nu sitter jag här och kollar runt lite och även kolla om det har kommit någon bra film man kan tanka hem :D haha!
 Men nu har jag skrivit ganska mycket så nu ska jag krypa ner i sängenoch kolla på tv :D
ni får ha det så gött så hörs vi när vi hörs ^^ haha // ida <3

ungdomsmottagningen..

idag skulle jag och selina gå på drop in på ungdomsmottagningen men nepp det var inställt p.g.a sjukdom.. BLÄ !
Så måste dit på trosdag eller nästa måndag så se hur det blir :) haha,
så vi gick ner mot norr för jag skulle köpa ett par skor på Teamsportia :D köpte ett par skor för 599kr :D sedan gick vi tillbaka till MAX norra och åt HOT chipotle :D så jävla GOD !! :D haha nåt ni måste testa..!!

undertiden vi väntade på att selinas pappa skulle komma och hämta oss så gick vi ner på stan och kolla på en digitalkamera åt selina.  sen mötte vi hennes pappa och selina gick köpa sin digitalkamera :D hihi

sen släppte selinas pappa av mig vid ytterharnäs för jag skulle hem till Dennis.
han käka direkt när jag kom. sen skulle jag välja en film vi skulle kolla på men jag var så trött att jag orka inte välja och inte Dennis heller så vi satt för oss själv ett tag :D haha , sen bestämde jag mig för att välja en film att kolla på så vi såg en film jag nu glömt vad den hette men den var bra :)
sen dryga och jag Dennis på varandra sen åkte vi ut en sväng med bilen. Dennis släppte av mig nästan hemma , jag ringde till selina och mötte henne :D prata lite och skapa flyt ^^.

sen var det ju dagt att dra sig hem och äta nåt och sen kolla på tv :D
så nu kollar jag på scrubs och sen försöka somna , och hoppas på att jag kommer sova bättre i natt ^^

ha en underbar natt :D haha // IDa

ledig ^^

idag har jag varit ledig så jävla skönt :D bara för min mentor skulle till falun med några 3or..:D haha så då har man sovit länge och bara latat sig :D
snart är det mat , blir pannkakor ^^ inte mycket till mat men vill inte ha soppa :D
sen ska jag träffa dennis en stund :)

och imorn börjar man som vanligt halv 9 i bygghallen och ska bygga på en lekstuga ^^ hihi,

Puss å kram // ida

Andra avenyn.

då har man nyss kollat på andra avenyn :P
jag tycker det är så bra ^^ vissar verkligen hur ens undomsliv och vuxenliv är just nu och en massa problem och även kärlek :D så bra ,!

Hook

idag har jag även träffa Dennis och Jimmy .. vi åkte runt lite och kolla läget sen åkte dennis och jag hem till dennis för att hämta filmen Hook och sen åkte vi hem till Jimmy för att kolla på den :)

jag tycker den kvar bra :D den är lite rolig oxå. ^^



Puss å kram sötisar :D // Ida<3

Ville bara ..

SÄGA GRATTIS TILL SELINA SOM FYLLER 17 ÅR IDAG !! HURRA HURRA HURRA HURRA :D <3
hoppas du har haft en bra föddelsedag idag :) och att du fått något roligt :) vet ju att du har fått en kryssings tur . men tyvärr får jag inte åka med :( det skulle ha kvar skit kul tror jag ..



Puss å kram // Ida :D

Let´s Dance

Ja du blondin bella, du är med i let´s dance,
jag har aldrig läst din blogg  och kommer aldrig göra det heller..
men SLUTA fjanta dig i TV !!! :O

sjuk,

vid 2 tiden idag när jag var i skolan börja jag får ont i huvudet, sen när jag gick från lektionen utan att vara klar med arbetet så var kl 20 i 3 och jag börja må illa.
ont i halsen hade jag haft sedaan jag vaknade , så när jag kom hem ca halv 4 så tog jag mig en Ipren och gick och la mig, vaknade vid 7. gick ner och käkade,... hade fortfarande ont i huvudet, ont i halsen och lite ont i magen..(:
så nu har jag ont i halsen och i huvudet, så jag börjar må bättre iaf :D

så får väl se om jag går till skolan imorn, börjar ju inte förren 12.15 så får se hur jag mår när jag vaknar imorn (;

Puss å kram // ida <3

datorkundskap

nu sitter jag här i skolan och har datorkundskap och vi en av våra uppgifter var att rita en valfri bild på paint och jag gjorde en kanin den som ni ser på bilden :D haha

sen har vi gjort en massa annat oxå. men nu är jag klar med pappret vi fick så ska snart gå  och ha idrott ^^

puss å kram :D// ida


tihi :)

Jag gjorde nyss om designen på Ida's blogg :D haha
varsegod Ida :)

Puss & kram
http://lindaskog.blogg.se/


Babylon A.D 2008

Idag har jag kollat på Babylon A.D 2008 .

Det är en action/äventyr. jag tycker den var bra ^^
så jag kan rekomentera denna film (:

tv-dag

imorse vaknade jag kl 12 :) då gick jag ner och käka frukost. ^^ kolla på tv och sedan gick jag upp för att kolla klart på en film..sedan blev det tv igen, så antar att det bara kommer bli tv tv tv tv tv tv hela dan :S lite segt faktist, men men om ni vill nåt så är det bara att ringa så kan vi hitta på nåt :) hiihii
men det gäller ju att ni har mitt nr oxå ^^, 

Ha en bra dag // ida :D

du bryr dig inte..

nu har vi inte träffas på 1 månad. och förrA veckan när jag berättade en sak för dig, så verkade du bry dig om mig.
men i går, fick jag reda på några sak... men det värkade som på dig att du inte ville träffa mig mer för du inte ville ha nåt förhållande. men jag bryr mig inte om det. jag vill bara veta om du ens vill fortsätta träffa mig , för jag känner mig utnyttjad och ledsen.. det jag berätta för dig här om dagen , tänk om det blir så då. men du verkar inte vilja stötta mig i situvationen just nu ;/ du sa i går att du ville träffa mig, efter vi hade pratat om allt.
men frågan är om du kommer ta kontakt med mig och försöka träffa mig.. men jag vill bara att du ska veta, om du nu ens kommer läsa det här.


En dag med Selina ^^

Igår var jag med selina från ca 5 till 23 :D
vi gjorde inte specielt mycket men vi skratta och hadekul iaf ^^.
vi satt i selinas mammas kök ochprata om allt möjligt och skratta.. båda var skit trötta och försökte hitta på nåt att göra :)
men sen lite senare så stack vi hem till selina pappa och satt där och lyssnar på musik en stund och bara prata :) , sen vid 23 kom dennis och hämta mig, fick skjuss hem ^^, så snällt slipper man gå hem och frysa :D hihi..


skola igen...-

Idag började vi skolan igen efter Lovet :(
varje torsdag kommer vi ha Hasse (min mentor) och det kommer gå så Segt, om vi hade jobbat på idag , så hade vi fått slutat 1-2 timmar förre...
Hasse springer i väg och dricker kaffe och tar en cigg varje kvart typ. så det blir mycket slappa under torsdagarna men det kommer vara jävligt segt ändå!!.
Hasse är en trevlig liten gubbe, men om han inte var så segt så hade han varit den bästa !:D haha, men alla människor har en egen personlighet ., och hasses personlighet är att vara seg ^^ haha,!


Travat ved.

Idag har jag och brorsan slängt in ved i källaren och sen travat det. ^^
det gick på 1½ timme , det var inte så farligt, det är ju alltid bättre att göra någonting om dagarna än ingenting alls :) hihi.
Så nu sitter jag här och lyssnar på barnsånger som te.x lejonkungen,bambi, osv..det väcker glada minnen :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. vi får väl se annars är det bara att höra av sig ^^
Ha en bra dag iaf (:  Pussåkram // Ida <3


naturfoton

här kommer några bilder jag själv har knäppt när jag mamma och brorsan var ute på billudden ^^








Sen har jag flera bilder men dom här tycker jag mest om :)

Ute i skogen ^^

idag har man varit ute i skogen med familjen ^^
grilla korv och jobba :)

nyårs Bilder :D


Jag ^^

Jag^^

sebastian,stein och jag ^^

Jag och Lina <3

östen ^^

sebastian och partyStein^^

partypinglan philip ^^

Simon och Lina ^^

Sen blev simon hungrig på Lina och åt upp henne innan 12 slaget :´(
(haha skoja)

Det var en Rolig kväll ^^ <3

proppmätt:D

Då har man nyss käkat en kebabpizza, så man är ju skapligt mätt ^^ haha,
så frågan är nu vad man ska hitta på :)
just ja mitt nyårslöfte ^^ det gäller sån och med imorgon :)

Hej 2009

i går  var jag i sörby med min fru Lina,hennes kille simon, och hans kompisar som e.x  frankenstein och östen.
vi var hemma hos en tjej som hette mathilda . jag fick skjuts av min bror till sörby så var väl där vid 5 tiden ^^
så vi börja dricka lite, och prata och hade det bara nice tillsammans :)
sedan vid 12 slaget så gick vi ut och smälde fyverkerier :) och öppna min skumpa . men jag våga inte göra de så det fick simon fixa :) haha.

Det kommer att komma jätte mycket bilder från nyårsafton men just nu har jag bara två bilder så jag bjuder på dom nu så får ni se dom andra härliga och mysiga bilderna senare nån dag :D


jag som kissar ^^

Min Fru lina och jag på väg att bli fulla ^^

Jag hoppas ni har haft en underbar nyårsafton :) // Ida <3

RSS 2.0